Bienvenido INIDE

Nuestro compromiso es atenderte

como te mereces.

Sabemos que valoras mucho

el tiempo, precio y calidad,

enfocarnos en estos 3 aspectos

nos guían a ofrecerte el mejor servicio.

Durante la situación sin precedentes causada por COVID-19, estamos tomando medidas para proteger la salud de los miembros de nuestro equipo y la de ustedes.

Por este motivo, estamos atendiendo de lunes a sábado de 9:00 am a 5:00 pm.

Comunícate con nosotros al 664 314 1202 y 664 204 7023  para agendar tu cita.

¡Queremos lograr que siempre salgas bien!

¿Por qué deberías elegirnos?

1. Nos esforzamos por brindar el mejor servicio

2. Fotos con garantía sin condiciones

3. Precio equivalente. Cualquier cantidad de fotos, en cualquier tamaño, ¡cuesta lo mismo!

4. Especificaciones correctas de acuerdo al plantel educativo

5. Empaque ecológico

6. Contamos con lo que necesites para tu arreglo personal

7. Contacto directo con un asesor

8. Etiqueta con identificación, de acuerdo a las necesidades del departamento de Servicios Escolares

$350 pesos

Incluye todo lo que necesitas:

- 6 fotos tamaño TITULO

- 12 fotos tamaño DIPLOMA

- 6 fotos tamaño CREDENCIAL

Papel Premium Matte con adhesivo

Especificaciones mujeres

- Cabello detrás de la oreja

y frente despejada

- Saco claro

- Camisa blanca

Especificaciones hombres

- Barba o bigote recortado y delineado

- Saco claro

- Camisa blanca

- Corbata clara

Blvd. Lázaro Cárdenas #5100-41. Tijuana B.C

Preguntas frecuentes

MEDDIG TART A HAIR SYSTEM ÉLETTARTAMA?


Hair systemek átlagos élettartama kb. 1-2 év, de ez függ a tisztítás/refitting-, hajmosás gyakoriságától, illetve attól, hogy az általunk javasolt tanácsokat és a hair system hosszan tartó viseléséhez szükséges tudnivalókat, információkat milyen mértékben veszi figyelembe a hair system használója.
MILYEN GYAKRAN KELL ÚJRA FELHELYEZNI A HAIR SYSTEMET?


A Refitting (=újrafelhelyezés) gyakorisága pedig a hajmosás gyakoriságától, egyénenként a fejbőr tulajdonságaitól és az általunk javasolt hajápolási cikkek megfelelő használatától függ, ez átlagosan 3 - 7 hétig terjed. Kettő hónapnál tovább nem javasoljuk a hair system refitting nélküli hordását, mivel ha a fejbőr és maga a hair system nincsen rendszeres időközönként kezelve, úgy a póthaj élet tartama jelentősen csökkenhet.
HOGYAN ZAJLIK A TELJES FOLYAMAT?


A folyamat egy személyes konzultációval veszi kezdetét. Elengedhetetlen ugyanis az eredeti hajszín és a leendő fazon meghatározása. Erre biztosítunk lehetőséget egy ingyenes konzultáció keretein belül, ahol az eljárásra vonatkozó kérdésekben is teljeskörű tájékoztatást tudunk nyújtani. A kiválasztott színü és hosszúságú hajat ezt követően megrendeljük és ennek átvétele után már csak az időpont egyeztetés, illetve a felhelyezés van hátra. A fitting -azaz felhelyezés- napján fodrászunk vágja a megbeszélt fazonra frizuráját. A teljes procedúra körülbelül 3 órát vesz igénybe, ezért érdemes nagyjából ennyi időt felszabadítania a fitting folyamat napján. Fodrászunkat ezután bármikor felkeresheti fazonigazítás miatt. A refitting -azaz a meglévő haj újra felhelyezése- pedig új időpont egyeztetése után történik üzletünkben. Mivel a meglévő póthaj hossza nem változik, ezért annak fazonra vágási idejét megspóroljuk.
MILYEN GYORSAN ÉRKEZIK MEG A MEGRENDELT HAIR SYSTEM?


Akár az előre egyeztetett időpontban történt ingyenes és kötetlen konzultáció után rögtön, vagy egy a konzultáció után másik előre egyeztetett időpontban történt mintavétel és előlegfizetést (szerződés, garancia lap kétoldalú kitöltése) követően a következő munkanaptól számított körülbelül 4 héten belül érkezik meg hozzánk a személyre szabott paraméterek alapján kézzel készített hair system. Ekkor a mintavétel, illetve előlegfizetés alkalmával megbeszélt kommunikációs csatornán keresztül felveszük a kapcsolatot vendégünkkel, hogy leegyeztessük a fitting időpontját.
ÚSZHATOK, HAJAT MOSHATOK BENNE, EDDZHETEK VELE?


Természetesen igen. A speciális ragasztásnak köszönhetően, nem kell félned, hogy idő előtt elválik a fejbőrödtől a hair system.
SAJNOS KISSÉ MINTHA FELJÖTT VOLNA A HAIR SYSTEM, MIT TEGYEK?


Nem kell aggódni, abban az esetben ha rajtunk kívül álló körülmények miatt egy kicsit elválik (pár milliméter) a fejbőrtől. A fitting után ajándékba adunk neked egy speciális erre a célra gyártott "ragasztót", ecsetelős végével pár perc alatt korrigálni tudod azt.
A SAJÁT HAJAMAT SZÍVESEN HOZZÁVÁGATNÁM A HAIR SYSTEMHEZ MERT MEGNŐTT, MEHETEK BÁRMILYEN FODRÁSZHOZ?


A hair system és saját hajunk összevágása gyakorlott fodrászt kíván meg, aki tudja, hogy hogyan kell saját hajunkat és a felhelyezett "új" hajunkat összevágni. Természetesen ha csak hajat szeretnél vágatni nálunk arra is van lehetőséged, fodrászunkat bármikor keresheted telefonon egy időpont egyeztetésére, biztos lehetsz benne, hogy Zoli fodrászunk szeretettel fogad majd Téged is! :)